Pix |& Evi

Pix |& Evi is gevestigd in Den Haag en bestaat uit ervaren juristen, vormgevers en softwareontwikkelaars die niet in de hokjes van hun vakgebied denken, maar in “totaaloplossingen” voor onze klanten.

Missie

Pix |& Evi droomt groot en wil de wereld op een positieve manier veranderen door innovatie en duurzaamheid te stimuleren. Dit doen we door ingewikkelde zaken makkelijk te maken, in oplossingen te denken, vakgebieden en kennis te combineren en los te breken van de vaste kaders van een vakgebied.

Zo helpen wij organisaties (bij voorkeur met een innovatief en duurzaam karakter) op de juiste manier om te gaan met persoonsgegevens en te innoveren met behulp van data.

EVI

Eenvoudige, Vakkundige en Innovatieve oplossingen. Geen lange memo’s en onwerkbare adviezen. Wij leveren concrete software en vormgeving gedreven oplossingen op privacy gebied. Altijd praktisch en oplossingsgericht. Wij maken privacy makkelijk.

Duurzaamheid

Pix |& Evi vindt de wereld die we doorgeven aan de volgende generatie belangrijk. Daarom planten wij een boom in Nederland en in Bolivia bij elke opdracht die wij krijgen. Check https://www.treesforall.nl/ voor meer informatie.